Friday whit hottnes all the way

Den "sörsta" händelsen i helgen var erotikmässan i Eriksbergshallen med mina kära vänner.  Jag kan säga att jag trodde att det skulle vara mycket  mer att se på - men det var det inte. 230 kronor åt skogen, fast  vännerna hade det trivsamt och hittade på massa bus. Jag var chafför och fick en baklykta sönder slagen vilket gjorde att kvällen blev lite sämre.
Korta ord av upplevelsen är - det var inte värt det, förutom att vännerna var bra på allt !

xoxox

Stop the clock for a while

meela


Ojamej vad denna helgen har gått fort. När jag klev ur sänge i morses så fick jag tänka efter om det var söndag eller om det var måndag morgon - tröttsamt ! Fast det är bara att ta sig i kragen och trycka på gasen igen .. ANLEDNING varför denna helgen har gått fort är nog att jag i princip inte har gjort något, för en gångs skull.
Det som gjordes var - erotikmässan, film mys och putsning av stall saker och promenader med hundarna. Alltså en lung helg för min del. God morgon på er !

xoxox

Stop me if u can´

me

Mitt leende är lite snet, men vad gör det när man är lyckligare än på länge ! Den senaste perioden i mitt liv har jag varit VÄLDIGT lycklig. Jag har i väg på det mesta som har erbjudits mig - det är nog det bästa som finns ta vara på alla tillfällen som är givna till mig.
Har mycket att tacka till mina ny vänner och även alla gammla som står sin grund - thanx guy´s ! En lite del som avverkats på den senaste tiden är - sunne, eva eastwood, taklags fest, dans, kultutkalaset, 18 år kalas, heat "konsert", ny vänskap och åter funnen kärlek till mitt liv. Till dig som läser - TA VARA PÅ ALLA TILLFÄLLEN SOM GE`S TILL DIG ! det är värt det

xoxox

I don´t say it often enough

bok

Jag kan erkänna att jag är ingen bok lus som läser bok efter bok ! Men där i mot så har en efter en hamnat i min famn. Böker i min smak - verklighetes baserad, som till exempel - älska som en porrstjärna, the dirt, ett hjärta till maria och vägen från bosnien.  Boken ovan är en ny till min minimala samling Hårdaste mannen i Showbiz

xoxox

´09

- solen - ny bekantskaper - havet - vin - bilen - larz kristerz - bada - lek - fest - gammla bekantskaper - njuting - frykdalsdansen - scotts - skåne - mina djur - kärlek - voi voi - god mat - sms -


En del av mina minne av sommaren ´09

sommar

New day beging´s .. !

pink

I ett organisetrat kaos så måste man få lite struktur !
Solen börjar stig upp ur sin natt sömn och mina ögon börjar öppna sig efter några koppar kaffe, ny dag och nya äventyr väntar. För att sparka igång dagen lite extra - så tar jag en titt på mina helt underbara nya skor, smile !

xoxo  

RSS 2.0