3 favorit things

3

Favoriter hos Kan Dee, en blogg tjej som nu har egen webb shop GILLAR`T !  

30 november

meela

Nu är man i Götlaborg igen, känns skön. GBG kommer alltid att finnas i mitt hjärta ! Körde hem syrran efter helgens besök och dumpade av alla hennes saker som hon fått av mig. Skönt att bli av med en del och kul att syrran har någolunda samma smak. Det hon fick med sig var 3 väskor, ett par skor och en cykel - Go Jul sa jag och inget mer får du utav mig or ?!

Stövlar . Klädkällaren / Tights . ? / KockBlus . ? / Grönt halsband med stenar . H&M

It´s just another day on monday

Go morron ! Dagen har precis börjat och jag känner mig redan stressad. Varit hemma hela föra veckan för att min hund Jambo fick ta sig vidare till hund himlen, har varit jobbigt men det känns lite bättre nu. Det var bra att jag befunnit mig på hemma mark efter som b - friend även haft det jobbigt med lite familje saker. En jobbig vecka med många tårar och kramar - nu är det en ny vecka och nya tag !

Girls just wanna have fun

cindy

Denna fantiska kvinna sjunger "Girls just wanna jave fun" varför jag talar om henna är att nu när jag klippt mig har många frågat mig om jag fått mina insperation från hennes klippningar. Men jag måpste erkänna att jag visste inte hur hon såg ut för än jag goolade henne. Nu förstår jag vad folket menar ! Hon är vacker och gör kanon bra låtar - so why not have her as inspiration

3 favorit things

Mina tre favoriter hos ModeKungen just nu är denna underbara rutiga skjorta för 499 kr som jag skulle anväda lite ett par jeans - ledigt och snyggt. Dessa skor kan göra en hel kväll dom ligger på 699 kr. Den sköna cardningan med texten "art is what you can get away with " skulle piffa upp vilka leggins som helst den kan bli din för 399 kr.

3


Sannex

sannex

Som varje lördag satt vi även igår och tittade på Dansbands kampen. Jag blev besviken på det röstningarna - för dom som var allra bäst åkte ut nämligen Sannex. Gillar det inte alls ! Men där i mot kommer jag helt klart att åka och se dom när dom sätter igång spelningar här om kring oss. För dessa killar är grymt bra !

Be up to mischief

meela


meela

När syskon träffas så kommer dom oftast på massa busiga saker. Vilket vi även gjorde ! Som du kanske minns så ville jag klippa mig som Rebecca Simonsson - men min frisör ville inte det. So why not do it at home !? Syster S var inte sent på. Nu det senaste dagarna har vi färgat mitt hår (som inte är riktig klart än !) och rakat mitt hår på sidan. Jag är kanones nöjd ! Fått många fina komplimanger från nära och kära - mycket trivsamt. Tanken är att jag skall bli helt vit hårig när jag är klar. Just nu är det mer gult än något annat, men jag är inte den som är den så klarar mig fint med den tills imorgon. Toppen nöjd som sakt

Första advent

Tiden går fort när man har roligt ! Min syster S har varit här sedan i torsdags och vi har hela tiden haf att göra vilket ni nog har hängt med på hittils. Tänkte berätta lite kort om vad vi pysslat med

out

Ridit, shoppat, festat, hon har träffat mina galna kompisar - som hon själv säger, julpyntat, pratat, mockat, ätit och umgåts som systrar gör. Har haft en KANON helg och fler kommer att komma helt säkert. Tack för en toppen helg syster S

The past days

meela & santtu

Som jag har berättat är min syster S här och vi har massa att göra mest hela tiden. Det senate dagarna har jag även insett hur lik hon är mig - inte utseende mässigt utan peronligt. Vi göra likadant, beter oss likadant och tänker likadant. Hon fick sig en ett nytt namn igår kväll när vi var i väg en sväng och kalasade - LillMeela ! Thanx guy´s.

Heaps to do and I love it !

Go morron ! Hinner inte riktig med att blogga känns det som, så lovar att jag kommer med uppdateringar - när jag hinner. Nu skall jag, min syter och D mot torp för att shoppa lite och tjöta om livet goda.

Time fly´s a way !

Go morron ! Tiden flyger i väg denna morgon, om en halvtimma skall jag vara klar med sminket, kläder och allt som skall med. Mot Göteborg för att hämta upp mina härliga syster Santtu som kommer var här hos mig och b- friend tills måndag. På schemat står även IKEA det kan man ju inte missa när man ändå är i Göteborg. Höres senare med bilder och påhitt.

3 favorit things

Mina tre absoluta favoriter hos Lindex just nu är denna svarta tröja med paljetter för 299 kr. Linnet som rockar till den vanliga svarta för 199 kr och klänningen som kommer göra vilken fest som helst toppen för 299 kr. Mycket svart denna gången - men gilla´t

3


10% on H&M

H&M

I morgon den 26/11 är det 10% på hela sortimentet på H&M för oss medlemar. För dig som tänkt handla, ta med medlems kortet and go crazy. Själv tar jag nog mig en sväng för att se om det finns något. Glöm inte H&M kortet !

It´s x-mas time

blommor


blommor

Spenderat morgonen med att om plantera mina jul blommor och gjort dom lite jul fina. Joo jag vet tidigt än men kunde inte låtabli. Är okey nöjd - funkar fram tills det är tid att börja pynta helt .. inte lång tid kvar nu.

Yesterday

Lysekil


meela

Blev inget bloggande för min del igår, för att det gick inte att komma in på bloggen helt enkelt. Här kommer nu mina upptåg under gårdagen. En slapp morgon med inte så mycket aktiviteter tills b- friend sa att jag skulle slänga på mig kläder för nu skall vi åka ! ÄLSKAR överaskningar, så jag var inte sen på att ta på mig kläder och sätta mig i bilen. Blev bjuden på kina mat i Lysekil, mycket mysig hamnstad. Vi tittade även in i lite affärer för att se om det fanns några julklappar eller något till än själv. Sedan efter hemkomst spenaderade jag tiden med djuren. For på kvällen till pojkarna och tjötade om allt mellan himmel och jord. SLUTSATS mycket trevlig dag

Randig tröja . GT / Jeans . Lindex / Skor . Espirt / Solglasögon . Köpt på Liseberg / Jacka och Väst vet du vid detta laget !?

23 november

kavaj

Provade denna paljett kavajen inne på BikBok, blev kär ! Den skulle göra sig utmärkt i min klädgarderob. Priser ligger på 699 kr vilket är just nu för dyrt för mig, annars hade den nog åkt med i en påse. Storhandlat klart alla mat för en månad framöver riktig skönt att ha det gjort. Det ända som jag tycker är jobbigt med att storhandla är att all mat tar ju slut så fort efter, sedan får mant a sig i kragen och handla mer .. a never ending story

SkinnJacka . First and Second hand / Pälsväst . KappAhl / Tshirt Rolling Stones . Lindex / Svarta byxor . Klädkällaren / Kamera . Panasonic TZ3

Paljettkavaj . BikBok - inte min än !? 699 kr 

What about the galmours life

Meela

Nu har rör killen fixat klart, äntligen lite mer värme i huset. Dagen för mig blir att åka och storhandla mat, vilket behövsbig time. Även lite julklapps shopping om jag hittar något !? Resten består utav städning, stallet, promenad och matlagning. What about the galmours life ?

Bath time for the brush

smink


smink

Har den senate tiden börjat sminka mig mer för att ge vardagen lite mer glamor. Vilket leder till att mina smink borstar, har massa olika färger på sig. Som inte är så rockigt när man byter färg varje dag - helt plöstsligt har man tre färger fast man igentligen skulle ha en oops. Vilket har lett mig till att börja tvätta dom !
Bild ett
- Ser ofta ut så här u min sminkborts hållare, not good att all
Bild två - Lägger lite diskmedel i handfattet, och sköljer igenom bostarna
Bild tre - Lägger dom på tork efter behandlingen och låter dom torka till nästa dag. Vips så har man nya borstar utan tre olika färger.
Ett tips till dig utav mig, alltid trevligt att dela med sig av det goda här i livet

With grief in one's heart

jambo

rip

jambo

jambo

jampo

Tårar i ögonen, säger jag farväl till min älskade vän och vapendragare Jambo. En bättre hund får man letta LÄNGE efter. Han han tröstat mig genom jobbiga perioder i livet, funnits där just då när ingen annan har, gett mig många glada stunder med mycket skratt och bus. "Mamma" älskar dig och kommer ALDRIG glömma dig ! R.I.P my beloved, I will never forget you.


Wake up call

Go morron, vaknade utav att rör killen vill in för att sätta upp elementen i köket. Gäsp gäsp !


Sparkling

kalasa


fest


fest

Efter många - Ja vi åker, Nej vi åker inte, ja, nej, ja, nej så blev det till slut ett JA ! Med dom sista pengarna och dans känslor i kroppen så kan man få en kväll att lyckas. Det blev en hel dans, sång och en del konstiga blickar. Efter att inte använd högklakade skor på länge värkte fötterna efter ett tag aj aj aj, men man är inte den som är den så när rätt låt spelas dansas det annars vilar man fötterna. Tack för en trevligt kväll D och I med alldeles lagom energi .. behövdes. Där i mot kunde jag skippat bakis och skakkis syntome denna dag. Bilderna får tala sitt !

Watching the stars

Brolle

Har helt glömmt bort att berätta att jag har bokat biljetter för att se BUDDY HOLLY THE MUSICAL TURNÉ den 12 februari. Ser verkligen fram i mot det och hoppas att det är är så bra som det har skrivits och tyckts. Detta blev en 25 - års pressent till min vän D. En av hennes favoriter och kanske kommer bli en av mina !?

21 november

outfit

Efter att näst intill tillbringat hela dagen i soffan för att behandla bakis och skakkis syndomet, så börjar jag känna mig som en människa igen efter nästan 48 timmars kämpande. Det var glitter tema som gällde igår och enligt mitt egna tycke så klarade jag av det galant med mina paljettbyxor. Nu blir det filmen Shooter på tv 4 sedan berättar jag mer om gårdagens upptåg.

Tunika med spätsrygg . Ellos / Paljett byxor (LOVE THEM) . H&M / Skor . Chicy.se / Armband . Marc Jacobs, Åsa hjärta Niklas, Egypten och Wedins

My feet are acheing !

Efter en alldeles lagom kväll med vänner som jag behöver (några fattdes - helt klart !) och dans så värker mina fötter värre än vad dom gjort på lääänge. Nu blir det att hoppa i sängen och sova lite innan det är tid för fröken tant (aka d´s namn på meela) att åter ta sig till det verkliga livet. Hästarna ropar klockan sju och kkosckan är nu snart fyra - voi voi. Det kostar att ligga på topp i bland ! Åter kommer i morgon givetvis med bilder och resten av historian under denna natten

3 favorit things

Mina 3 absoluta favoriter hos H&M just nu är dessa tre. Paljett kavajen för 399 kr, to die for skorna 699 kr och denna underbara brosch som kan liva upp vilket plagg som helts för 59,50 kr.

h&m


Luster and glamour

I kväll har jag blivit bjuden på lite kallas med teama glitter och glamor. Vilket ger mig en toppen chans att använfa mina nya paljett byxor ! Nu lite julklapps inslagning och städnig, mer glamor blir det inte för mig just nu

Bargin

gul


svart

För ett tag sedan gjorde jag dessa två fynd på Missions kyrkans åter vinings central i Göteborg. ÄLSKAR ATT FYNDA ! SkinnJackan - Är en tunnare variant vilket jag hade tänkt att använda till sommaren, älskar även dom små detaljerna. Knapparna är ett stort plus helt klart. 250 kr Svarta blusen - Har väldigt breda armar, sköna sneda fickor med en toppen söt knapp. Kommer att använda den över en rockigare tee tröja och jeans. 50 kr. 300 kronor senare kände jag mig helt klart rikare ! More bargin to the people

Clear sky

morron

Solen lyser igonom fönstret och det känns lite varamre ute. Fårglarna glädjer sig att det finns mat, utan att behöva anstränga sig. Vilket gör att jag känner mig lite gladare denna soliga dag. Annars ? Joo det går allt. Mina pojkar ringde ner mig i går kväll vilket innebör att jag tog mig en sväng om och fick mig många goda skratt - det behövdes ! Tack mina pojkar och D för att ni stödjer mig .. love you all

Dark moment

meela

Krypa under täcket och bara försvinna, det skulle jag vilja. Fast som det säga så skall man ta tjuren i hornen ! En jobbig dag och fler kommer att komma. Tänkt att åka en sväng, men snällt sitter jag här hemma och väntar på att el killen N skall komma så vi får kopplat in lamporna i skåpen i köket - vilket jag ser fram i mot. Let there be some light in the darkets moment.

The inside

detaljer

Här kommer lite detaljer från det "nya köket" som jag lovat. Detaljerna är det som gör helheten !
EmaljTavlorna är beställda från - kommer inte på det just nu!? , Bokstäverna kommer från Himmla Fint, Tre delade tavlan med kossan har jag fått i julklapp av Caroo, små hängarna kommer från en butik nära Gekås.
Buddhan kommer från Palntagen.
Diskmedels"flaskan" och tillbehörande kommer även från Himmla Fint.
Som sakt älskar att inreda så mer om hur huset kommer att bli, kommer givet viss komma under tiden vi renoverar.

19 novemeber

meela

Arbets veckan är gjord och nu skall jag snart sätta mig i bilen för att ta mig hem, härligt. Borta bra men hemma bäste - heter det väl !? En grå och regning dag blir jag helt svart kläd, förutom grön runt ögonene. Inte av avund utan av sminket.

Tunika . Klädkällaren / Byxor . Cubus / Skinjacka . First and Secondhand / Päls . Kappahl / Armand . Marc Jacobs, Egypten, Åsa hjärta Nils och Wedins

Julklapps timmen

yellow

Under min julklapps timme hittade jag denna under bara ful/snygga cape. Den är gul med den finaste blåa färgen i fodret. Den lilla symbolen som sitter på insidan av jacka är den som gör jackan till "den". Självklart hade dom den inte i min storlek - med en lite tår i ögat säger hon. Fast det var ju julklapps lettande som gällde, så lyckades jag hitta en hel del saker som skulle kunna flytta in till mig. ICKE ICKE skall det ske för än efter jul .. fast lovar inget ! 

Supergirl



Walking down memorie lane när det känns lite grått och trist .. enjoy.


To the house

jul

Sitter och smuttar på lite julmust och längtar till första advent, vilket innebär jul pyntning för min del. Jag är ju en sucker för ju - alltid varit ! Det mysiga, julklappar, mamma´s jul mat, umgås med syskon o familj, pynta och EXRTA SPÄNNANDE att leva helt enkelt. Har gjort lite jul shopping under dagen - blommor så som amaryllis och hyasinter (stavning?!) OCH en helt nya advent stake med dessa tre sötnosar som sitter inne i fyrkanten och håller värmen. Ojamej så jag längtar till 1:a advent !

More colour

färg

För att ge lite färg till dessa dagarna som nu för tiden är hemsket gråa. Sattsar jag på en hel del färg runt ögonen under dagarna, vilket gör att mina arbetes kollegor ler mer och får mig att lite extra glad under dagen. Testa du med det funkar! Som du märker så har dagen behandlat mig väldigt bra .. gillar´t

Me and my friend Nils

meela

En så kallad DAGENES - så här ser jag ut på jobbe med min käre vän Nils som ni ser till vänster om bilden. Varit en bra dag i dag. Jobbet har flyttit på och jag har "gått" (dammsugit) och tänkte på allt möjligt. När jag dammsuger så hör jag ingenting dvs om någon säger något, frågar något eller allmänt står och stirrar på mig. Man får kuffa på mig lite lätt för att jag skall komma tillbax till denna delen av världen igen. Med det sakt skall jag nu hoppa i badkaret med min bok och ta det lugnt en stund. 

Skor . Sport outlet / Byxor . Fristads / Jacka . Frandsen / Tröja med tryck . A code

IT IS OKEY FOR ME TO HAVE EVERYTHING I WANT !

väska


Denna underbara, allra snyggaste väskan jag sett på länge ! finns hos ModeKungen och en är på väg hem till mig. Min egna födelesdags pressent till mig själv. Kunde inte låtabli att lämna den där i sin ensamhet. Den är Wang inspererad (som ni nog ser)- jag nöjer mig med en kopia efter som jag inte har råd med äkta vara. Lika glad är jag för det ajemen

Solid Jeans

meela

solid jeans

Snön är borta, ingen kul alls ! Fast där i mot klarade jag mig helt undan fredagen det 13 utan några strre problem puuh. Sitter åter igen med tända ljus i köket, har blivit en lite vanna måste jag nog säga - mysigt värre. Har på mig mitt nya linne från Solid Jeans that I love ! dö skallar, pinup tjejer, rosor och mycket mer. Var igentligen en julklapp men blev så kär i den så beslöt mig för att behålla den. Som det kan gå ibland. Denna kväller erbjuder nog dansbands kampen och en lung kväll, för helgerna här efter kommer att vara fullt ös medvetslös - bäst att vila upp sig or !?

To you !

grattis


Ett STORT GRATTIS syster Caroo som fyllde år den 1/11 ! Bättre sent än aldrig .. Även en kalas stor kram till min kära vän J som hade sin alldeles egna dag igår fast den inte var så lyckad. JÄTTE KRAMAR TILL ER BÅDA yours M

Please Mr SantaClaus

kläderklärklär

väskaväska

Jag tog mig en säng på ModeKungen för första gången, ojamej ! Hittade massa fint men plånboken tilllåter inte mig handla något nu fram över, tråkigt men ack så sant. Fast jag kom på att det är min födelsedag snart och tomten har ju börjat last juk påsarna nu - så snäll snäll tomten jag har varit jätte snäll i år ! Promes or !?

I know u are curious

Vet att det finns flera där ute som är nyfikna på hur det ser ut i mitt nya kök. Vilket jag uppskatar mycket, som ni vet är ju inreding en av mina stora pasioner här i livet - att lyckas med det jag ser i mitt huvud är ett STORT mål ! Nu kommer det lite bilder, mer detaljer kommer senare .. lovar.

kök

kök

kök


(ursäkta röran på bilderna men det är så när man har en b-friend i huset som skall fixa it här och där!)

New time

ljus

Sitter i mitt nya kök och njuter av till varon med tända ljus och snön faller utan för, som en betällning på H&M. Som jag har väntat på årets först riktiga snö ! Nu får tvätten och städningen vänta ett tag för jag skall du njuta  .. Det är som en ny period börjar för mig, allt känns lite bättre. För att citera lilla syter Angi - Tomten kommer inte i bil, han kör motrcyckel !

Worth it

sweet


Did you expect to kiss me one time

hot

Mjau Mjau


Jag kan inte skilja på

Denna underbara Melissa Horn, gör kanon bra låtar. Känns väldigt bra just nu när man tycker synd om sig själv och man får sig en stund att tänka efter på .. jaa allt ! Mina favoriter @ the monent Säg ingenting till mig, Jag kan inte skilja på, Sen en tid tillbaka, Lät du henne komma närmre och Vår sista dans

Festligt

byxa

Har inte tröttnat på paljetter än - är så festligt ! Köpte med mig dessa fin fina svarta paljett byxor från H&M. Now I can dans all nite long

Det är synd om mig .. !

mys

Jag skall alldeles strax krypa ner i sängen för att läsa i min bok Elsas Mode och planera lite framöver - börjar bli en hejare på det nu. Efter som jag inte kunnat skriva på ett tag (tagit bort bredbandet och skaffat mobilt bredand) så har ni missat en del i mitt liv, men lovar att ge en kort uppdatering om inte en länger variation. Varför jag kryper ner i sängen redan nu, är för att jag har blivit antastad av den röda vågen och det är ingen kul att vara mig under den perioden - det är allmänt synd om mig under hela tiden. Det är ingen kul speciellt för dom som lever med mig. SORRY DON`T MEAN TO DO THAT !

Myskväll

sis

Kaffe i handen och syster framför mig så hade vi igår en kanon mysig kväll på cafe TinTin och affärerna vi kickade in på .. Tack för en solklar måndags kväll !

RSS 2.0