U make me smile with my whole face

m

Du behöver inga vingar som slår. Medan ni tittar på henne, ser jag henne. Jag kommer aldrig att göra slut med dig !
Lycka, spänning, tårar, glädje, bensin, pussar, högre telefonräckning, mer över tid, mys, mer bil körning, mer alkohol, mer bus, mer mat, kramar och sist men inte minst mer kärlek. Det är precis det som mina närmste vänner ger mig - så mycket lycka så det går inte att beskriva ! ibland behöver man bara höra att man är saknad

xoxox

There is some ink in my blood

ink

Gjorde min första tatuering för ca 4-5 år sedan nu, ojamej. Minns inte änns när det var dåligt av mig. Nu är jag inne på att skaffa mig två nya, den enna skall vara på min käre hund Jampo och den andra skall det skrivas orden Vivere senza rimpianti. Har hittat en tatuerare i Borås som skall vara väldigt duktig, nu blir att spara pengar och sedan fara i väg för att "get some more ink" Jag vill  NU NU NU NU NU men får snällt vänta !

xoxox

Word`s make`s a different

ord


This boot´s are made for walking

sko

Finally, har jag hittat STÖVLARNA som passar mina tjocka vader. Är väldigt väldigt glad över att äntligen ha fått ett par i min samling. Har även varit och renasat i syrrans sko lådor, men säg inget till henne ! Hittade några par där som kommer väl till anvädning för mig nu när hon är borta i ett år.

xoxox

Coffe run´s in the the family

me

Möte upp min syster Santtu i stan för att spanna in lite shopping, dricka kaffe och prata massa. Det är tur att kaffe har en speciell plats i våra hjärtan, annars skulle vi nog inte funka riktig hundra - tror jag. Hittade en massa som skulle vara kanoners att shoppa med sig hem, men skall nog hålla i plånboken denna månaden ?! Tack för en fin eftermiddag Santtu, fler sådana fram över helt klart !

s


xoxox

Who let dog´s out

shiro

Till det glada folket, dom låter som dom är glada HELA tiden. Normännen menar jag självklart. Norge for jag i söndags med min kära vän D och hennes hund Shiro för att gå på hundutställning. För mig som inte hurrar varenda gång jag måste stiga ur sängen klockan 07.00 på en söndag så tog det på krafterna - men var en väldigt roliga dag, fast regnet. Shiro blev BIR och andra på grupp tävlingen - GRATTIS tant Meela´s Shiro !

oss
"Redbull" my only firend on the high way

xoxox


Relax take it easy ..

Helgen har varit den lugnaste helgen jag har varit med om på 2 månader vilket har varit duner skönt, men även väldigt stressande. Utav den anledningen att jag har varit högt och lågt över att och helt plötsligt så skall man andas !? Weird men det funkade .. nu är det en ny vecka och redan så har jag av klarat två saker som skulle göras. Vad jag gjort i helgen kommer jag berätta om, strax !

xoxox

Black rivet

nit

Ooppsss ... 
LOVE IT

xoxox


Cosy town

Under förmiddagen beslöt jag mig för att ta en liten ROAD TRIP till Borås för att besöka min kära vän N och hennes gubbe och vovve. Efter som dom precis har flyttat till en nya lägenhet, så måste jag ju se hur dom har det ! eftermiddagen tillbringade vi i den mysiga lilla staden med massa små guld korn och det mysigaste kaffet Viskan. Jag kommer helt klart att besöka den lilla mysiga staden MÅNGA gånger till

kaffe


Cya later sis !

caroo

Ha en riktigt KANONERS resa nu syster ! and I am jealous. Det är så att en av mina syskon har beget sig mot Australien i ett år för att plugga, var och lämnade henne på Landvetter denna morgonen vid nio. Jag kan lova er att jag kommer att åka efter henne - all the way ! med ett stop i Nya Zealand för att hälsa på mina vänner där. KOM IHÅG CAROO att uppdatera bloggen så att jag kan sitta här hemma helt jealous .. break a leg ! Love u

xoxox

Me jealous NO NO NO no way !

oss

Kvällen har jag spenderat i D.L sällskap vilket är alltid lika givande så som - det var två bagare och en smet, hängde du med på den !? Efter kaffe och gurk kakka så blev även jag en riktig vitsig jävel. För att öka pulsen lite mer så ringde D - nu spårade allt ut och det gick utför hela vägen. Ack så roligt jag hade dock ! Nu sitter jag och tittar när min syster försöker packa sin väska för ett år fram över - det går så bra (hör du sarkasmen?) under en stund så talade jag även med J, vilket gjorde att denna kvällen är full med massa prat och en hel del skratt. En trivsam kväll helt klart - nu fortsätta att titta på Caroo när hon försöker pack sin väska.

xoxox 

Ring of skull´s

ring

Solen lysser och jag har funnit min nya vän till mina fingrar nämligen ringen ovan. Vann tyvärr ingen av ringarna i inlägget innan, men denna plockade jag hem GRATTIS GRATTIS till mig ! Påtal om ringar - någon som vet var man kan få tag på en fantomen ring !? Vad jag skall ha den till blir en suprice så länge, men lovar att avslöja på en gång när jag har hittat den. Nu skall jag slänga i mig en kopp kaffe till och lite kläder sedan blir det en sväng till min kära vän och "make" D.L - du har kaffe hemma hoppas jag !

xoxox

Good vibrations

mn
Du ger mig bra vibrationer kommer vi alla nog ihåg - men denna gången var det inte låten jag tänker på. Utan dom som gör att man känner sig lite gladare efter, alltså den som tillfreställer oss. För er som inte fattat vad jag menar än - sex leksaker. Jag och N var bjudna på sexparty hos M i lördags, vilket vi inte var sena med att tacka ja till. Oj oj oj vad trivsamt det var ! Innan kvällen var slut hade jag shoppat för tok mycket pengar, drukit för mycket utan att ha med mig egen sprit, kramats med mina favoriter och dansat "porrigt" med W i sin vanliga ordning.

m
Undra hur den här funkar - säger hon lite mystiskt

vib
Bra vibrationer var det !

m
Värden var den som fick mig att dricka för mycket, men lika glad var jag för det

xoxox

B´J and Cosmopolitan

Bj
En rastlös själ hittar en annan rastlös själ vilket leder till en thai middag och en sväng på Stenungsbaden för att dansa till BlackJack och en hel del Cosmopolitan´s.  Detta är nog min fredag i korta men VÄLDIGT viktiga ord. Vi blev ett skönt gäng efter lite tänkande och funderand. Min käraste vän J fick äran att köra medans vi andra I, J, L och inte minst jag sjöng, drack, hånglade (inte jag) och pratade med en väldig hög ton art ! Helt klart en trivsam kväll med läderhoussen och drinkar.

favvo
Mina favorit pojkar - helt klart ! all the way

dans
Dans blev det, i många olika format ! Tack J för den sista dansen

xoxox


Me and my pink girls

Efter sisådär tre koppar kaffe har jag vaknat till liv och skall slänga på mig lite kläder och smink. Sedan blir det racka vägen mot Lysekil för en fika med J och W .. hur mysigt som helst. Speciellt nu när den sista solen tittar fram innan kylan kommer till vårt avlånga land.

xoxox

Like a ghost in my brain

film

Det bästa med att vara förkyld är att man hinner att blöja igenom en hel del filmer - vilket är mysigt ! I kväll kom I förbi en sväng så vi han blöja igenom hela två filmer innan gubben gav upp och en tredje hann vi se innan I gav up. Visa filmer ger mig rysningar i hela kroppen speciellt dom som påminner om något som hänt i livet. Cadillac Records är en sådan - hemsket bra ! men den kommer att följa mig like a ghost to my brain några dagar fram över. Varför kan man inte bara glömma vissa saker !? fast igentligen så vill man inte det (tror jag) efter som man än tänker på det.

xoxox

Sunshine my only sunshine

bebie

Mr Soff har varit min kära vän även denna dag och filmer har rullat en efter en. Fick ta mig i kragen och släppa mig ut i den värmade solen med hundarna .. blev en promenad och mys ! Jävla förkylning - tar det aldrig slut !? Kvällen bjuder på lite tårta och kalas hos L GRATTIS GRATTIS. Nu blir det att vila upp mig för att sedan orka med och vara social och trevlig.

xoxox

Ego woman

ego

Ego woman all the way - for me yesterday ! Förkylningen har inte försvunnit än, vilket lede till att jag tillbringade förmiddagen på soffan med Sex and the City och betällde hem boken Ego Woman som Carolina Gynning har skrivt. Under kvällen bestämmde jag mig för att terrorisera hos min kära vän J, men tyvärr var han i samma stadie som jag - vilket lede till host host. Efter några hostningar bestämde vi oss för att besöka våran galen vän I - vilket lede till massage för min del och J fick spela tv spel. Slutsats - allting gott för ego woman ! ibland är det toppen att vara förkyld

xoxox

Good time´s

j

Fast förkylning åkte jag till min kära vän D för att fira hennes 25 års dag, go mat och ännu godare tårta. Satt och pratade messa skit med D och pojkarna grus innan släkten började ramla in. That´s what I call good times ! Bilden ovan är helt förtrollande - me like a lot, så varför inte dela med sig till dig med.

xoxox

The naked truth

m

Med förkylning, mens värk och ont i ögonen sitter jag och lapar i mig tee´ - vilket skall göra mig bättre? Konstigt det där, att JAG har fått för mig att allt blir så mycket bättre om jag dricker tee´. Blir man det ? Nja det stämmer nog inte men får man för sig något så har ialf jag en tendens at hålla på det. Snart skall jag sätta mig i bilen mot min vän D för att äta en tårtbit (hennes födelsedag) och hämta min Sex and The city box - sedan blir det Mr Soff som är min närmsta tro tjänare fram över.

xoxox

To day is the day !

d
Happ B´day - Grattis - Paljon Onnea


Im going to miss having you a round sweet heart !

 

n
Har även hunnit med att hjälpa denna underbara varelse att flytta nu under helgen. Hon har nämlige flyttat iväg med babyface och hennes gubbe till ett nytt ställe långt här i från där jag är bo satt nu, vilket är bra för både henne och gubben. Im going to miss having you a round sweet heart ! Tungt känns det att man inte kommer ha en av sina närmsta vänner bara några kilometer i från sig - men det är bara ett samtal ifrån. Som tur är har jag fortfarande kvar en av dom bästa här hemma vid! LOVE YOU GIRL and see you soon.

xoxox


Rollmodels !?

böcker

Förebilder - delvis, delvis inte ! Dessa två kommer att komma hem till min samligena av böcker som jag GILLAR att läsa som du vet är jag ingen bok lus, men läser gärna om VERKLIGA händelser.

xoxox

Vanished without a trace on the dance floor

En lung stund i min tillvaro har inte exciterat på den senaste tid. Utan det har varit fullt ös HELA vägen .. vilket jag gillar för det mesta. Fast i mellan åt så behöver man trampa på bromsen lite. Fast denna helgen började med full gas och slutat med besnin stop ! Fredagen bjöd på en kanon kväll med god mat och allsång för att fira mina kära vän D. Kvälla avslutades med en bort tapad, andra satt brevid mig, tredje hade vet nog att ringa, fjärde blev hämtad fast inte där !?, femte åkte hem innan festen började och den den sista åkte hem när kvällen var slut. Kort sakt fick jag med mig 1 av 6 stycken hem - det är hårt att vara chafför i mellan åt.

d

n

j

d

d

xoxox


It´s like a drug to me

kaffe


 .. kaffe kaffe kaffe kaffe kaffe kaffe

xoxox

Oragnisera ett organiserat kaos

the

Har märkt att på den senaste tiden har folk - människor - people har kommit tillbacka till sina rutiner .. att slänga i sig kaffet, åk iväg till jobbet, fixa alla "viktiga" saker och sedan igentligen inte hinna med något. Måste säga att det är skönt att ha rutin på vardagen, fast när man har det, så går dagarna förbi - dagar blir veckor - veckor blir månader och vips så har man fyllt år och man har blivit ett år äldre OCH man har inte fått någoting gjort i slut ända för att allt går på rutin. Nu är det tid för mig att få ordning på mitt organiserade kaos och försöka bryta vardags rutinen till något helt annat ..

xoxox 

Is there something wrong with me !?

stc

28 maj 2010 kommer uppföljaren till SATC filmen .. and guess if I can´t wait for it. Det påminner mig om att jag måste åka hem till D för att hämta min SATC box som varit där nu väldigt länge, måste se dom igen. Det är ett litet fel som jag har, när jag väl fassnar för en serie så följer jag den god troget - all the way ! och kan se den flera gånger utan några större bekymmer.

xoxox


A girls bestfriend

fingers

Har budat på dessa tre helt fab ringar - thumbs up for me ! Gäller det bara att hålla en låg profil, att ingen annan budar på dom - blir en tår i ögat annars.

xoxox

Hit the beat is my remedy, midnight emergency

DJ, show me some sympathy Now, where the hell's my freakin song Turn it up, put it on for me I just wanna get it on The disco lights are calling Electric tears are falling And with every move I make

I smile but I'm just faking
'Cause inside I'm breaking


When I wanna escape There's only one place I've gotta be, with music all over me Baby, there's heartache on the dancefloor Hit the beat is my remedy, midnight emergency You know there's heartache on the dancefloor Dance with me, dance with me Put your hands on me, heartache on the dancefloor I give up everything I have To get it thrown back in my face Looking hot but I'm feeling bad As I'm winding up my way The disco lights are calling Electric tears are falling And with every move I make I smile but I'm just faking 'Cause inside I'm breaking When I wanna escape There's only one place I've gotta be, with music all over me Baby, there's heartache on the dancefloor Hit the beat is my remedy, midnight emergency You know there's heartache on the dancefloor Dance with me, dance with me Put your hands on me, heartache on the dancefloor Dance with me, dance with me Put your hands on me, heartache on the dancefloor

I've got it, I'm with it
I know just what to do
Just give me a minute
And I'll be over you
I've got it, I'm with it
I know just what to do


There's only one place I've gotta be, with music all over me Baby, there's heartache on the dancefloor Hit the beat is my remedy, midnight emergency You know there's heartache on the dancefloor There's only one place I've gotta be, with music all over me Baby, there's heartache on the dancefloor Hit the beat is my remedy, midnight emergency You know there's heartache on the dancefloor Dance with me, dance with me Put your hands on me, heartache on the dancefloor Dance with me, dance with me Put your hands on me, heartache on the dancefloor

xoxox


En lust för mer

meels

Jag lever en helt vanligt liv - med jobb, pojkvän, vänner, djur, hus och saker som skall göras. Fast backom leendet finns det en hel annan sida utav mig. Den lilla delen som vill vara över allt på en och samma gång - uppleva saker - känna saker - vilja hoppa från högsta toppen - dyka i det djupaste vatten - leva för stunden - känna sorg - känna lycka och framför allt känna det som gör att hela kroppen skrcker av glädje ! Jag lever ett helt vanligt liv ..  med en lust för mer i livet

xoxox

Klick vid första ögonkastet

finland
Im proud to be me !


RSS 2.0