Word´s

words

Hittade denna helt underbara skylt när jag var i väg för att köpa färg till taket. Den kommer helt klart att få flytta in här hemma ! Den kommer att hänga vid ytter dörren - vilket ger ett härligt budskap till alla som kommer och går i våran vita dörr. Annars ? Har varit en sväng hos D för att dumpa av alla kläder som jag sorterade ut i går kväll och intog kaffe. Sedan har det målats hela kvällen och umgåts med b- friend och mina små djur - härlig kväll. Med detta sakt, så skall jag krypa ner i sängen nu för att drömma mig bort till varmare bredgrader. Go natt kära läsare

Insperations flow !

bild

Insperation, ideér och massa kaffe ! Det är vad jag har pysslat med denna morgon, ooj vad mycket intsperation det flytter om kring i min hjärna just nu. Det är så illa till och med att jag vaknar mitt i natten OCH kommer på världens ideé. Som sakt när vintern kliver in, sätter min inrednings gen igång på fullaste allvar .. även garderobs ränsing har av klarats. Duktiga Meela !

When the winter runs in

tak

När hösten och vintern närmare sig så kikar min stora passion i livet igång riktig ordentligt, inredning ! Nästa projekt som jag kommit på är att måla det hemska furu taket vit - närmare bestämt kommer jag att börja nu under dagen. Sedan har jag även haft planer på massa andra saker som jag skall göra, men mer om det vid tillfälle. Innan jag hugger tag i en pensel så skall det bli mat lagning och även betala av lite räckningar vilket är bra. Jag skall måla hela världen lilla mamma ...

Shake what u´r mama gave ya

meela o j

Sen med detta inlägg, men det är inget ovanligt när det kommer till mig ! På tal om sen så var jag 2 timmar försenad ner till Rio Rio med. Vilket pojkarna hade räcknat med - skulle jag tro !? Väl nere i Göteborg och Rio Rio så var det lite folk tomt. Det var bara att börja beställa drinkar och dansa loss - vilket jag gjorde. Ojamej vad det dansades .. gillar´t. Även nya bekantskaper skapades vilket alltid är lika trivsamt. Tack tack killar för en trevlig kväll. RioRio får besökas fler gånger

folk


Sunny day .

meela

Efter en lång natt och en del stress känner jag mig lite utmattad denna söndagen. Hade det väldigt trevligt igår kväll mycket dans och nya bekantskaper. Dagen erbjuder nog mest lunga stunder och G.Girl premiären i kväll. Relaxing all the way babe. Nu blir det mat lagning och sedan berättar jag mer om gårdagens pravader.

Jack Sparrow is back

film

Den fjärde filmen med  Johnny Deep/Pirates of the Caribbean är till min glädje under filmning och kommer att visas under 2011. HÄRLIGT !  

RioRio is calling

meela

Rio Rio is calling for me, not Rio de Janeiro utan Rio Rio Göteborg ! I kvälle bär det av mot salsa dansade och god mat med M och I. Det skall bli riktig roligt att åka ditt har läänge viljat ditt, men ingen har varit riktig sugen. När jag blev frågad om jag skulle med så var det ingen tvivel alls på ett stort JAA ! Vad skall man ha på sig ? Detta eviga i-lands problem .. Hittar nog något i sista sekund som vanlig, det ända är att jag vet inte riktig när vi skall åka än - voi voi.

Morning light

meela

Morgonen har jag spenderat i stallet, med en hel del mys och fixat iordning allt för kvällen. Det är riktig gott när har så mycket energi att man orkar göra klar allt på morgon kvisten - helt klart. Både Qunnie och Lukas gillade läget - borsting på morgonen är kanoners. Nu sitter jag här och dricker mitt kaffe och funderar på vad man skall hitta på under dagen !? Städa eller bara ladda för kvällen ?

A romantic day

meela

Smiknet är på, håret är gjort ! Nu slänger jag på min kläder sedan bär det av mot en romantisk dag i den regning höst vädret. Du där ute ha en kanon dag så synes vi senare !

A boy and a girl

we
LOVE

hud mot hud och en plötslig blixt från gud. en gnista tänds och ett nytt blad vänds. blick mot blick och det sa klick. en skön känsla väcks till liv när de sakta byter saliv. tunga mot tunga de båda är fortfarande unga. kläder som åker av på varandras kroppar har de inga krav. en pojke och en flicka. dom tänker aldrig ifrån varandra sticka en fjäderlätt beröring förändrar plötsligt allting. myset mellan de två har istället blivit till en svettig lek. en lek med mycket kyssar och smek. kropp mot kropp. ingen av dom vill att det ska ta stop. händer som varandra berör varandras. andetag dom hör. han smeker henne ömt resten av världen har de redan glömt. solen har gått ner det är bara mörkret som vet vad som sker. hon håller om han. det va dom som varandra vann. tätt ihop ligger dom och håller varandra om känslorna gör dom ännu varmare. allt dom vill är att komma varandra närmare


The first snow is here

meela

Snön faller sakta utanför dörren, den allra först snö för i år. Har lite planade känslor för den ! Härlig, men kommer det att komma en riktig vinter i år ? eller kommer den vara som alla andra, ingen vinter alls !? Förutom den först snön så är det min och b-friends 6 år dag. Tänk att tiden har gått så fort och det känns som det bara går snabbare för varje dag som går. Vi kommer tillbringa dagen i varandras sällskap med mys middag och bio - klock rent. Först och främst blir det hjul byte på min bil, vilket min b-friend gör as we speak. Go morron på dig !

One more to the collection

bok


När Elsa Gustafsson, 21, flyttar från New York packar hon mer än bara sin nya garderob i resväskan. Hon har samlat på sig underbara minnen, hett skvaller och konsten att överleva på 10 dollar om dagen i världens dyraste stad. Tillbaka i Sverige tar det inte lång tid innan Elsa befinner sig mitt i Stockholms pulserande modekarusell. Snart består hennes vardag av bloggande på Elsas mode, festande vid Stureplan och shopping på största allvar.
Sofi Fahrman är Sveriges mest kända modejournalist som bossar över Sofis mode, Sveriges mest lästa modetidning och modeportal. Detta är hennes debut, och första delen i en tänkt serie.

Nu har jag beställt ännu en bok till min lilla samling som börjar bli större och större .. hemsket roligt !

Im in love

stol

Jag är helt såld på dessa Barockfåtöljer från Whon Zimmer. Tyvärr går dessa loss på 9995 kr stycket. Vilket min plånbok inte tilllåter, tyvärr. Där i mot kommer varenda loppis i min väg få sig en omgång - nu skall det letas barockfåtöljer, sedan skall dom piffas upp.

Good times

påse

Var en sväng på Teknik magasinet och pratade med en hemsket trevligt kille om livets goda. Det slutade med att jag fick med mig en påse hem .. ojamej.

xoxox

This boot´s are made for walking

boots


Köpte hem Chic tidningen och hittade detta kanoners bra tipset - tänkte dela med mig till er. Själv kommer jag att göra det, efter som det kommer att spara många guld pengar i min kassa.

boots 1


boots 2



Flatliner

osis

Köpte med mig denna lilla produkt från Schwarzkopf, det är ett värme skydd för håret när man skall platta det. Tål värme upp till 200C vilket är kanon bra, efter som jag behöver extra varmt efter som jag har tjockt hår. Testade den hos frisören och gillar den redan, nu kommer det att förbrukas väl.

xoxox

4 x Meela

hair

Lyckligare kan nog ingen vara just nu ! Efter jobbet åkte jag till frisören JelenaHair, för att äntligen ta tag i mitt hår. Det känns lite extra lyxigt att få massage och håret tvättat. Vi diskuterade lite om färgning och hur det skulle klippas - dock blev det ingen Rebecca Simonsson frisyr denna gången. Utan kort och gott bort det slitna håret och en lugg införskaffades. Jag är super nöjd och kan inte hålla fingrarna borta från det "nya" håret. Tack tack Jelena !

xoxox

To follow a line

meela

Tids optimist ?! Det kan man inte kalla mig, inte änns i närheten. Vilket har sina ljuva sidor och även sina inte så bra sidor, vilket jag märker på mina vänner. Dom säger att jag skall vara på ett ställe kl 13, garanterat så är jag inte där tidigare än 13.15, hur jag än försöker. Igår träffade jag min förebild - en tids optimist. Han skrev en lista på vad han skulle göra under det närmsta dagarna och under vilken tid han skulle börja och sluta. 
Kan vara lite för mycket för en ny börjare som jag. Efter som under tiden han satt och skrev denna listan, räknade timmar och planerade så blev jag stressad(?!). Jag får nog börja med att försöka följa kalendern, tider får jag ta sedan. Helt klart den säkraste vägen, kan gå illa annars. 

xoxox 

My saturdays are saved

cg

söndag kl 19.00 kommer åter G.G till tv rutan, höst mörkret är nu äntligen räddat !


TRESemmé

hår


Efter som jag inte hunnit till någon frisör än, så köpte jag hem dessa två flaskor. Ojamej vad bra dom är - rekomenderas varmt. En flaska på 900 ml kostar under hundra lappen, ett fynd helt klart !

xoxox

Week 42

Måndag - Fälla STORA trädet, mot Göteborg
Tisdag - Jobba, simma och bastu stund
Onsdag - Jobba
Torsdag . Jobba, till West cost för att kolla priser
Fredag 6 år med b-friend mys dag
Lördag - Ikea, RioRio Göteborg med pojkarna
Söndag åter hämta sig efter helgen


Lunga gatan..

ros

En lung helg hitills har det blivit för mig. Har varit en sväng på Näl för att hälsa på min käre vän J som har opererat sig, en titt på rea utbudet på Torp, men annars har jag tillbringat tiden här hemma. Mesta dels skönt men även segt i mellan åt. Det är så mycket som skall göras, men det är ingen kul alls. Speciellt tvätten som jag hade tänkt att jag skall hoppa på nu. Sedan efter det så skall jag slänga mig i sänge för att läsa min alldeles nya bok som C.G - men först en sväng till J för att se att allt är bra.

xoxox

I had a dream

kat von d

Hela två nätter har jag drömmt om min nya frisyr och mina nya tatueringar som jag skall göra, inom väldig kort framtid. Är det för att jag ser fram i mot det så mycket eller det för att man börjar ångra sig ?! Kat Von D är en självklar insperation hos mig och många andra, nu har hon skapat en concelar som du kan gömma dina tatueringar. För viso för bra anledningar, men som jag ser det om du vill göra en tänk efter 100 gånger innan du sätter nålen i din hud, för den kommer hänga med dig resten av ditt liv. Jag har tänkt många gånger och nu har jag bestämt mig, Robert när har du tid för mig ?

xoxox 

Donald had a farm

gräs


Nu börjar livet om bönderna som söker fruar och fästmän till sig själva i Bonde söker fru. Vilket har blivit ett program som jag följer tack vare min alldeles egna bonde. Kommer bli roligt att "lära känna" dom nya bönderna och se vad dom hittar på i sina liv. I kväll klockan åtta kommer jag vara bänkand framför dessa bönner.

xoxox

Something new

Vem blir inte gladare av lite shopping ? Jag kan dock intyga att det blir jag - helt klart ! Fyndade lie bas toppar/tröjor som ni ser påbilden nedanför. Toppen med vargarna kunde jag inte låtabli delvis för att det påminner om min kära hund Jambo och sedan så är en kanonsers snygg med. Ränder är ju inte fel heller, så fick bli två stycken. Grund kläder gör allt i garderoben, för att ge en full bordat intryck.

xoxox

klär


He knows me well !

meela

Go kväll i det kalla höst vädret ! Regnet faller ner utan för - men vet ni vad jag börjar känna mig gladare igen. Dagen har bjudit på en jobb i massor, mycket annat har jag inte hunnit av verka som ni kan förstå. Fast hann med en liten sväng till IKEA, för att spana in det nya sortimentet. Som min min b - friend säger " Nu har det gått ett år och det är tid för att köpa nya möbler igen " Detta kom när jag blev sugen på att köpa en nya soffa och allt annat till vardgs rummet. He knows me well ! Snodde med mig en katalog för att kolla närmare på saker och ting .. sedan blir det att spara spara spara. För en nya soffa måste inför skaffas.

xoxox

Velour L`amour

vov

Ni får absolut inte missa att min kära vän D har nu lite smått börjat med sin kennel. Där hon kommer att föda upp Akita hundar .. mycket trevliga hundar. Gå in på hennes nya hemsida, ge en kommentar och tittar runt Velour L´amour . Grattis till helgens vinst - mina stjärnor !

xoxox

Insperation !

hår

Får börja med en STOR ursäkt för att jag varit frånvarande. Jag har hamnat i någon slags höst deprition, vilket inte är en höjdare - men sakte men säkert börjar jag känna liv i min kropp igen. SNABB UPDATE om vad jag hittat på under dagarna jag inte befunnit mig här - städat, varit chafför till mina väldigt charmiga vänner, jobbat, förkyling, dansat till Arvingarna, sett på när pojkarna grus spelat wii, hästarna har stallats in och myst med min kära sambo. Det var lite kort om livet under veckan som gått.

Fast nu blir det ändring som sakt på denna höst deprition som jag hamnat i, en koma kan man nog säga - kort och gott. Har hittat insperation hos Rebecca Simonsson (bilderna som är underst), nämligen i hennes frisyr. Funderar starkt på att skaffa mig en likadan, fast med lugg med. Gillas eller inte ? Fast det kvittar mig iofs skall göra det ändå ! Även en lite fundering på om jag skall bli brunet .. fast blonds have more fun.

xoxox   

RSS 2.0