Härligt

Var precis ute hos hästarna och insåg att det åter igen faller massa snö HÄRLIGT. Det blir en vit jul i år ! Skall krypa till sängs nu för morgon dagen bjuder på en hel del "Gekås armar" 

Fyra måsten

film

Det finns helt klart en massa filmer som skall ses, detta är mina absolut fyra (skall ses näsa år). Alvin och gänet 2,  Avatar, Alice i Underlandet och Harry Potter and the deathly hallows under nästa år. För detta året hinner jag nog inte med något, det är fullt ös från och med i morgon - Välkomen jul stress har väntat på dig

Ojamej !

Spännande spännade ! Idag händer det lite saker på fronten som jag lovade att berätta mer om efter nyår .. håller tummarna att det kommer att bli så. VAD ? Lovar att berätta sedan - om det blir så.. can´t wait any more. Fast nu blir det städning vilket inte är så roligt men måste göras

Det går fort i svängarna

För dig som känner mig - vet att jag är sämst på att planera (och hålla mig till det)! Nu hade jag äntligen gjort en plan för dagen D .. men självklart har den hunnit ända sig två gånger redan voi voi. Jag skall nog inte planera något - det är helt enklet inte min grej

I feel like a women

naglar

Igår dagen bjöd på en full späckt schema vilket jag gillar ! Morgonen blev det stallet och Pelle, sedan blev det att göra sig iordning och åka bort till D. Sedan vara det bara att gasa i väg i bilen och styra sig mot Trollhättan. Väl där så blev det ett besök till sjukan och sedan Etagen. Skulle igentligen se på lite saker till jul och nyår men den planen igick i stöptet. Gjorde naglar i stället och sprang igenom affärerna med gasen i botten. Nöjd att jag med slut resultatet ! I feel lika a women for once Efter dagens upptåg var det bara att byta om och åka in mot stan för att göra det sista mat handlingen innan jul. Klockan han slå 23.09 innan jag kom mig i säng - men en härlig dag

Olika smaker

bild

Har inte blivit så mycket bloggande det senaste dagarna, men har inte gjort så speciellt mycket. Tagit det mest lugnt här hemma vid innan det är tid att hoppa i jul stämmning och köra runt om kring som en toke i detta avlånga land. Har läst och bläddrat en hel del i min underbara bok Hot bodide Cool styles New techiniques In self adornment. Gillar den mycket ! Handlar om alla som man kan göra för att smycka kroppen från tatueringar, percingar och bränna in symboler osv. Alla har vi olika smaker och gillar det eller inte.

The PlayTones

play

Igår vann The PlayTones med all rätt hela dansbandskampen 2009. Dom kom och dom segrade allt detta bara på tre veckor - GRATTIS KILLAR. Detta tillbringade jag min lördags kväll med - dansbandskampen och mys med b - friend. Under natten tog jag en sväng till mina kära vänner för att krama hej då och synes efter jul igen. Som I sa - Hur skall vi klara oss utan dig !?

Något vist med söndagar

Det är något vist med söndagar över lag, bilden talar sina klara ord. Känner mig alldeles för trött för att göra något, märker inte att det står en hund brevid mig (inte fluffy i detta fall), tankar flyger om kring i huvudet och jag borde nog igentligen ta mig lite frukost för att bli mig själv igen .. fast det är ju lunch nu !

meela
Bilden tagen vintern - 08


THESNOWISFINALLYHERETOSTAY

snow

Det är full frost och snö utan för dörren and I enjoy it. Tänkte om man skulle åka och köpa sig en pulka - det ända säkra sättet att ta sig fram på. Vad skall man hitta på en dag som denna !? Städa, Rensa, Åka till Liseberg eller ut och dansa ? Åter står att se

Jag behöver en dos

n

Som jag innan berättat så har min kära vän flytta "långt" i från mig och SAKNAR HENNE i massor ! Jag behöver verkligen en stor dos av N - alla inte samman hägande samtal, konstiga ord och massa skratt. Nu har vi äntligen en plan som kommer att klaffa kanon bra, den 26 smäller det. Life will be back on tarck for a while. PS Hon ser väl lite crazy ut på bilden och det är hon med ! shhh säg inget till henne bara

5 önskningar

lista


Varje år får man frågan - Vad önskar du dig i julklapp ? Mitt svar brukar bli - En elefant eller vet inte ! Vilket oftast stämmer .. men i år har jag allt några önskningar.

1 . Dessa härliga skor från Acne och Dr Marten
2 . Systemkamera - vilken som går kanon bra
3 . sminkborstar - dessa från Kat Von D, skulle inte sitta fel
4 . Barock fotöljerna - jag dreglat över tok för länge för mitt eget bästa
5 . En resa till mitt kära andra hem Nya Zeealand

Plöstligt händer det

love

Efter alla dessa år som jag och b - freind har varit tillsammans har han kommit på den ultimat födelsedags pressenten. Titta så fint det stog på bordet när jag kom hem igår, log med hela ansiktet när jag sog rosorna. Sen när jag väl kom närmare insåg jag att jag har inte bara får helt underbra rosor utan även en spa dag på Sollidens Spa. HÄRLIGT HÄRLIGT ! Just nu sitter jag och bläddrar i katalogen där det finns hur mycket olika behandlignar som  helt skall man välja - Gourmet ansiktsbehnadling, Orientaliska massage, Cholkladmousse inpackning med chillipeppar och mer där till finns det. Ojamej, vill ju prova allt. Tackar jätte mycket b - friend xoxox

Brrr it´s cold in here

meela

Det är 8 minus grader här just nuvilket inte är så himla kallt igentligen. Blåste gör att det känns som is tiden brrr brrr. Vill att snön skall komma NU även om det är 20 minus grader när det är snö känns det inte lika kallt. Skall som vanligt på torsdagar sätta mig i bilen och köra mig hem åt sakta men säkert.

No way no no nooo

Why ohhh why ! 
Hur kommer det sig att allt händer nu ?! När jag tänker tillbaka på hela detta året, måste jag säga att det är det värsta året jag har varit med om ... voi voi voi !


Vains of Jenna

vains

Dessa heta killar kommer från Varberg men har nu slagit igenom i USA. They rock all the way in to my heart ! Om du aldrig hört dom, hört talas om dom - take a look over here ! Dessa kommer att få spela hemma under helgen med mina nya vin glas så kommer det bli hårt kunkurens. Jag hoppas att dom kommer att köra några spelningar i vårt avlånga land, men en resa till USA skulle inte sitta fel heller. B - friend, du vet redan som du pratade på - jag är på´t !

Looks so easy when u love it

vin

Andra köptet som jag gjorde under dagen blevtvå iittala vin glas, men mer kommer att inhandlas. Är snål när det väl kommer till något som jag verkligen vill ha why ? no clue. Två stycken kommer att åka med mig hem i morgon och nästa vecka kommer nog fyra till få flytta hem till mig. Perfekt till helgens kalas .. vin kommer att drickas bara för att prova på dessa snygga glas, sen gillar jag iofs vin.

När mina händer är kalla ...

handskar

....  kan jag värma dom i dessa snyggingar ! Efter 2007 när mina allra första läder handskar tog sig en sväng om och aldrig kom tillbaka så har jag lettat efter dom perfekta som jag gillar åtminstonde lika mycket som dom gammla. Here they are ! 249 kronor från H&M. Gillar den sena skärningen runt handleden, dragkjedan som ger hela handsken en fin detalj och dom är i svart läder.  

Gott Gott Gott

mat

Dagen har försunnit fort, väldigt fort. Efter jobbet så blev det att spanna i butiker runt om kring - härligt. Vad jag shoppade får du se lite senare. NU till det mysiga fike som ja har befunnit mig på under dagen .. åt denna goda salladen med coscous, bönner, linser och kyckling GOTT GOTT. Det är riktig skönt att sätta sig på ett fik och bara ta det lugnt när man har jobbat och shoppatlos.

Crimson Sky

Medans jag skall lägga mig i badkaret och läsa Heroin Diaries en stund så kan du lyssna på mina nya favoriter. Feel the groove in your body ! THE HOFFMAESTRO RULES !

"Äggklocka"

wow

Var en sväng på Media Markt efter jobbet, mina ögon fasnade på denna söta hunden och hans vänner. Kunde inte lämna honom där så han fick snäll åka med mig. Han kommer få en jätte fin plats i köket och arbeta kommer han att få göra "ägg klocka" som han är. Priset ligger på 99 kronor finns även vit katt, svart katt och brun hund. Make the kitchen to a happier pleac.

Today is my day

meela

Tusen tack till alla som har skickat sms, ringt, mailat och facebookat gratulationer till mig ! Värmer ända in i hjärtat. För dig som inte riktig än hänger med så är det min födelsedag - just i dag för 24 år sedan föddes jag till detta avlånga land.

Tired is the right word for to day !

meela

Trött trött och ännu tröttare ! Go morron, känner att jag skulle behöva krypa ner i sängen igen för att sova några timmar till men känns väldigt onödigt. Det blir att laga lite mat och sedan ha lite lucia firande med glögg och lusse bullar. New Moon var kanon bra i går kväll ! Jag som är en person som inte kan sitta still när det kommer till film, rör mig som en kåt orm på vägen - ingen bra för dom andra som sitter brevid. Men vet du vad ?! Jag rörde mig bara två gånger under hela filmen, vilket innebär att jag gillade filmen. Om min b - friend och D får bestämma. Jag skall inte krypa under stolen med att det stämmer.  

New Moon

movie

Med min vanliga tur så började inte jul markanden för än klockan 15.00, så jag och D åkte ditt alldeles för tidigt. Det blev ingen jul markand alls för min del denna gången, men om man skall sattsa på Jul på Liseberg till nästa helg. Tålas att fundera på !? Där i mot så åker jag, b - friend, D och lillebor och tittar på New Moon i kväll. HÄRLIGT HÄRLIGT har viljat se den länge, men som sakt är inte snabbast på att bestämma mig när. Nu gäller det att hålla tummarna och hoppas att den är lika bra som första delen var. Mys lördag för mig blir det .. åter igen.

To get the emotion

Skall slänga på mig lite smink och kläder, för att åka till en julmarkand. Hoppas på att komma in i jul stämningen en anningen till. Christmas time, mistletoe and wine .. nananan trallaallaaa

The Hangover

film

The Hangover, inte jag utan filmen Baksmällan. B - friend hyrde den igår så vi bänkades oss framför soffan med gotta och lite cider för min del. Jag skrattade mig igenom hela filmen - helt klart en tio poängare. Hela filmen är basered på en baksmälla, där man inte kommer ihåg någonting alls från natten innan. Vem har inte varit med om en sådan natt !? I rollerna ser man Bradley Cooper, Heather Graham, Justin Bartha, Ed Helms och Zach Galifianakis vilket gör det hela till en fantastisk film. Om du inte sett den innan, rekomenderas den starkt.

Same, same but different

väska


väska

Denna svarta varelse fanns i den lilla magic boxen som jag hämtade tidigare. MIN alldeles egna pressent till mig själv - I LOVE IT ! Det är en så kallad kopia av den hypade Alexander Wang väskan, själv har jag inte råd att köpa den riktiga varan. Nöjer mig helt klart med denna fin fina kopian från ModeKungen.se. Happy Birthday to me (fast det är 4 dagar kvar) Vad tycks ?

Things you would not know

meela


Det finns vissa saker som du vet om mig och det finns vissa saker du inte vet !? Här kommer 10 som du förmodligen inte vet om du inte är en av mina närmaste. ENJOY

1 . När jag ser på Gilmore Girls måste jag ha en stor kopp kaffe annars är det inte det samma
2 . Im handbag obsessed - kan inte få nog av dessa sakapelser
3 . Nya Zealand kommer alltid att vara mitt andra hem
4 . Älskar att kramas efter några drinkar för mycket
5 . Mitt morgon humör är ingent man leker med
6 . Skämta inte om något allvarligt med mig, för då kan ni förlora en vän
7 . Pressenter är något av det roligaste som finns i min värld
8 . Älskar att fota allt som rör sig, står still everything helt enkelt
9 . Mina djur är mitt allt
10 . Jag är sämst på att skämta om saker - ärligt

The littel magic box

pressent

Nu har den allra första pressenten hämtats, se vilket söt hjärta det var på och en fin liten jul hälsning. Denna pressenten har jag köpt till mig själv - a womens right ! Känner mig presic som på julafton när paket kommer med massa små goda saker HAPPY HAPPY AND EXITIED. Vad som befinner sig i denna lilla låda kommer du att få se snart. Nu skall jag vara "hus mor" och städa här hemma .. ett evighetes göra enligt mig

Four more days to go

meela

Go morron go middag ! Har slått in lite julklappar och myst med hästarna hela morgonen och vips så har nästan hela dagen flygit i väg. Skrika och panik in tar min själ - nu skall jag slänga mig i bilen för att hämta mina första födelsedags pressent och sedan på kaffe rep hos min vän. Skall man ut och dansa eller sitta hemma och mysa denna fredag !? Vad det var för pressent får du självklart se senare. Now time to drive my car

Kofta . Gekås / Blå rutig skjorta . Cubus / Svarta Jeans & Vit linne . H&M / Håret i en flätta och rak lugg 

A long way home

meela

Work day is over now. Vilket innebär att jag skall sätta mig i bilen och köra cirkus en timma för att komma hem, home sweet home. Annars ? Det blir nog städning och mysa med Pelle, om lusten faller in en sväng en sväng till stan för att spana in lite - ther is alwyas something new.

Kavaj . Jsfn / Svart tee tröja . GT / Halsband . H&M / Jeans . Cubus / Skor . DinSko

Sleeping with the Sandman

mys

Har haft en givande samtal med min vän D som skall på julbord - gotte gres. För mig blir det krypa ner i sängen med lite julmust, premiyum götta och Heroin Diaries som är skriven av Nikki Sixx från Mötley Crûe. Ingen lill lördag här inte utan lill lördags mys - lika trivsamt det ! Good nite sweet heart good nite

I would be nice to have you in my arms

skull
Skull Cuff £ 16  Topshop.com 
I will hunt you down untill you are in my arms


9 december

Arbetsdagen är slut. Spanat in kriminall teckniker, kört kombi maskinen och putsat och torkat som en toke. Rosig om kinderna fick jag snällt bli tillsag att sluta jobba efter att klockan slagit "time over" - det är inte ofta en dag flytter på som denna dagen har gjort. Fast PMS besvär så har jag allt varit riktig snäll det senaste dagarna mot alla, det händer inte speciellt ofta under denna perioden. Nu ett dopp i det blå (badkaret)

meela
Hoodtröja . D.A.D / Svarta sammetsbyxa . Rut m fl / Färg galda skor . Sport outlet / Glasögon . Spackesawes


What I´ve felt, What I`ve know

meela

What I´ve felt, What I`ve know. Turn the pages, turn the stone. Behinde the door - should I open it for you ? Yeah, what I´ve felt, What I´ve know. Sick and tired of stand alone. Could you be there, cause I´m the one who waits for you or are you unforgiven too ? Metacllia kommer alltid att finnas där, som gjut järn ! Detta är min abslouta favorit hos dom .. why ? Ingen anning men det som sitter där som en smäck !

The day that never comes

mörkt


mörk


mör

Det är mörkt när jag vaknar, det är mörkt när jag är vaken, det är mörkt när jag somnar. Det känns som dagen aldrig blir dag. Är jag negaativ nu !? Neej, det är jag inte men känner att det skulle behövas några sol ljus timmar per dag - so I can feel live. Bilderna ovan tog jag i morses från jobbet, Älvsborgs bron in it´s clory of Göteborg 

7 december

meela

Nu har man landat i Göteborg. Funderar på om jag skall passa på att träffa lite vänner nu här omkring innan jul och nyår kommer med storm. Först och främst blir det nu lite kvälls mat och tv tittande sedan krama om kudden för att ladda inför arbets dagen i morgon

Kavaj . Jsfn / Svart klänning . GT / Jeans . Lindex / Drömfångare . Hittegods / Stor ring . Upphittad på en arbets plats / Glasögon . Spacksawers /  till detta röda naglar

Finally made up my mind

meela

Jag är inte släkt med blixten, det vet alla som känner mig. Vilket gör att om jag skall göra något så tar det ett tag innan jag kommer till skott. Fast nu har jag tagit mig i kragen och bestämmt mig för två saker som kommer att ske under början av nästa år. VAD ? Det kommer du nog att märka men kan ge några hintar - färg, rörelser och mycket glädje. Kan du gissa vad ?

Mondays are always around

Go morron ! Sitter med kaffe muggen i handen och borde igentligen göra en massa "viktiga" saker innan jag skall bege mig mot Göteborg. Orkar inte ! Tiden flyger bara förbi, hinner inte med något jag tänkt - beror det på att året är snart slut och tiden går snabbare på något sätt. Eller är det bara att inse att jag blir äldre och tiden går snabbare då !?

92 years old

Maamme

fin

Oi maamme, Suomi, synnyinmaa, soi, sana kultainen. Ei laaksoa, ei kukkulaa, ei vettä, rantaa rakkaampaa, kuin kotimaa tää pohjoinen, maa kallis isien. On maamme köyhä, siksi jää, jos kultaa kaivannet. Sen vieras kyllä hylkäjää, mut meille kallein maa on tää, sen salot, saaret, manteret ne meist on kultaiset...

(Vårt land, vårt land, vårt fosterland, Ljud högt, o dyra ord! Ej lyfts en höjd mot himlens rand, Ej sänks en dal, ej sköljs en strand, Mer älskad än vår bygd i nord, Än våra fäders jord. Vårt land är fattig, skall så bli För den, som guld begär. En främling far oss stolt förbi:Men detta landet älska vi, För oss med moar, fjäll och skär Ett guldland dock det är...)

Fy på mig själv ! Insåg att i går var det 92 år sedan Finland blev självständigt och vilket innebär att det var Finlands national dag .. voi voi. Jag hade glömt av det fy fy Meela. Joo för er som inte visste om det så är jag en finn jävel som det sägs. Pround and happy !



From Down under

caroo

För er som missat så befinner sig min lilla syster Caroo i the land Down under och pluggar. Neej jag är inte avis alls, hon befinner sig några 10000 mil från mitt kära Nya Zeeland där mina vänner bor. Som första advents hälsning skickade hon dessa bilder och i dag är det andra advent - hoppas på några nya och roliga här i kylan. Värmer extra mycket när jag ser att hon är så glad där nere LOVE YA SIS ! Snart kommer jag ner för att vända landet down under up agin ! (viss censur - för hennes skull !!)

A cross my heart

halsband

Check out this fab neckles ! eller som mamma min skulle sakt krimskrams. Men vem älskar inte det ! Denna hittat du hos ModeKungen men vet även att det finns en liknande på Lindex. Gillar att det är olika "kjedjor" och att det finns massa kors. Visst jag är inte religös av mig men gillar koncetet alot.

Lazy hazy weekend

meela

Wow vad fort helgen har gått fast jag inte har gjort speciellt mycket mer än att väntat på att snön skall falla. Har som sakt tagit det mest lungt umgåts med mina vänner vilket har varit kanoners - they make me relax. Sedan har jag och Pelle varit på agiliti bannan och lekt en massa, vilket har varit kanoners kul för honom lite kallt för mig. Men vad gör man inte för sina små djur !? Vet du vad ? Nu är det inte många dagar kvar tills min födelsedag WOHOO im expecting gifts !

No no no nooo

snö

Nej nej nej blev alldeles ledsen i ögat när jag öppnade ögonen denna morgon INGEN SNÖ bara regna plask ! Jag som hade hoppats på att snön äntligen hade landat i vårt avlånga land. Där i mot är kylan här så det gäller väl att hålla tummarna att snö kommer att falla så småning om ..

Felling like a child

Har tvättat av mig sminket och smörj in ansiktet (ett måste nu när det är kallt) och känner mig som ett lite barn. Kom in för en stund sedan, har stått ute i snön. Det faller SNÖ här, det pirrar i hela kroppen - vill springa, skricka och hoppa av glädje. Nu håller jag tummarna för att den kommer ligga ett täcke med snö utan för när jag öpnnar ögonen i morgon morra. HOPPAS HOPPAS !

3 favorit things + one

klär


Mina tre favoriter hos KappAhl just nu + en, mycket svart - men det är min melodi, always has. Priser hittar ni här. Skall plocka ihop alla mina saker och ta mig ner till bilen för att tinna upp den efter nattens frost och kyla. Sedan köra hem åt, home sweet home. Arbetes veckan är gjord och helgen har nog en del att bjuda på !?  

All over the body

byx


Spanade in denna fantastiska byxdressen på KappAhl, gillar att den ser två delad ut och att det är en djup urrigning och jätte skönt matrial. Färg glada accesoarer/ paljetter så är nyårs kläderna klara ?! Den kan bli dina för 349 kr ett kap ! enligt mig.

Remember me


Robert Pattinson all clory for Twilight filmerna, men nu har han gjort en ny film Remember Me. Den kommer jag att se - helt klart.

All I want for x-mas is you ...

camera
... eller liknande, behöver en för alla foto stunder i livet !  


Prepering for the ice age

meela


meela

Fick hatt fnatt under dagen, köpte med mig dessa (ovan) . En paljett mössa för dom festligare tillfällerna, neej jag har inte tröttnat på det än. Päls mössa för att matcha min fina fina väst. Nu kommer huvudet vara varmt under dom kalla dagarna under året. LOVELY

T&G

tog

Efter jobbet tog jag en sväng om här i centrum, spannade lite julklappar åter igen. Tog mig en sväng på Kicks med för att köpa sliver shampoo och balsam. Rekomenderades av tjejen i kassan att köpa Toni & Guy, har hört mycket bra om dom innan men inte testat själv. I morgon blir det test av produkten .. spännande

Relaxing time

NOW - NCIS,  läsa klart Elsas Mode, NCIS oc sedan slänga på mig leopard ögonbindelen och drömma mig bort !

Should I stay or Should I go !?

sko

En sväng på DinSko och dessa sprang på mig. Gillar dom skarpt men kan inte bestämma mig om jag skall ha dom eller inte !? HJÄLP HJÄLP. Dom skulle nog gilla att bo hemma hos mig

Cold vs warm

arbe
En dag på jobbet kan ge ro i kroppen med sådana här vyer


Welcome december

meela

Första december, 14 dagar till min födelsedag, 23 dagar till julafton vad firas inte bättre än att köpa hem en Paradis ask med massa god choklad. Har vissa saker som jag får bara göra i december månad - som till exemepl så får jag först köpa paradis ask i december, jul mat får börjas äta lite smått och jul musik får spelas för glatta livet. Har du något speciellt för dig under december månad ?

RSS 2.0